За нас

Linyi Dongtalent Plastics Co., Ltd.

Linyi Dongtalent Plastics Co., Ltd. е професионален производител за сите видови пластични јажиња, кој се наоѓа во градот Лини, провинцијата Шандонг, Кина.Нашата фабрика зафаќа околу 15000 SQM.Имаме повеќе од десет години искуство во оваа област.Со напредна опрема во странство и професионална технологија, нашите производи можат да ги задоволат домашните индустриски стандарди и ISO меѓународните стандарди и можат да бидат сертифицирани според барањата на клиентите како што се SGS, CE.

Предност

 • Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.
 • Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2015 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.

  Сертификат

  Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2015 сертифициран производител на висококвалитетни и исплатливи производи.
 • Професионален производител на PP/PE јаже, извртено/плетено јаже, канап.Производи речиси 10 години.Нашата фабрика се наоѓа во Лини Сити, провинцијата Шандонг, Кина.

  Производителот

  Професионален производител на PP/PE јаже, извртено/плетено јаже, канап.Производи речиси 10 години.Нашата фабрика се наоѓа во Лини Сити, провинцијата Шандонг, Кина.

Најнови производи